Συνταγές Menu Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies
Γλώσσα
image of greek flag

Η γεύση σαν μελωδία του ελληνικού καλοκαιριού.

Η γεύση σαν μελωδία του ελληνικού καλοκαιριού.

Οι στίχοι περιγράφουν μια στιγμή, μια ιστορία, ένα παραμύθι. Ο τραγουδιστής με την χροιά της φωνής του και την θεατρικότητα της ερμηνείας του την ζωντανεύει. Η μελωδία των μουσικών είναι αυτή που τα ντύνει και διαπερνά όλο το κορμί μας. Μας αλλάζει την διάθεση, μας μεταφέρει, μας κάνει συμμέτοχους, προκαλεί χτυποκάρδι και επαναλαμβάνετε στο μυαλό μας ανά πάσα στιγμή σχεδόν ανεξέλεγκτα. Οι τραγουδοποιοί, αυτοί οι μεγάλοι καλλιτέχνες είναι πολλές φορές παρέα και έμπνευση για την δική μου δημιουργική διαδικασία.

Αυτό προσπαθώ καθημερινά με τα πιάτα και την φιλοξενία στο εστιατόριο. Διαλέγω τα καλύτερα υλικά του τόπου και με αυτά στο πιάτο λέω μια ιστορία… μια ιστορία που θέλω να μοιραστώ, βγαλμένη από τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις και την φαντασία του παιδιού που κρατώ ζωντανό μέσα μου.

Και οι ιστορίες που λέω τώρα αφορούν το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι… εδώ… στο Ιόνιο… στην Κέρκυρα… το νησί της φιλοξενίας και της μουσικής…

Η ομάδα ερμηνεύει την παράσταση. Η μελωδία προέρχεται από τους ήχους της κουζίνας, τις περιγραφές των πιάτων, το τσούγκρισμα των ποτηριών, τις στιγμές σιγής και του επιφωνήματος μετά την πρώτη μπουκιά, από τα χαμόγελα και τις φωνές. Η γεύση είναι αυτή που θα μείνει χαραγμένη και θα επιστρέφει ως επιθυμία στο μυαλό σχεδόν ανεξέλεγκτα και εμείς θα είμαστε εδώ για μια ακόμα νέα καλοκαιρινή ερμηνεία.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση